Mim-Pi Meisjeskleding
Mim-pi is meisjes merkkleding en is bedoeld voor meisjes in de leeftijd tussen 2 en 8 jaar. Het is enorm is populariteit gestegen sinds het merk bekend is geworden bij het grote publiek. Dit heeft te maken gehad met grote promotie campagnes en uiteraard de deelnames aan mode evenementen waarin kinderkleding op de loper worden getoond.

Het hebben van een eigen identiteit is belangrijker dan ooit. Kinderen beginnen steeds op jongere leeftijd oog te krijgen voor mode. Dit komt door de sociale media maar ook door de verhoogde levenstandaard van Nederlandse gezinnen. Onze welzijnsgraad is nu eenmaal hoger dan een generatie geleden. Er is meer budget beschikbaar voor onze kinderen en mode voor kinderkleding hoort daarbij. En Mim-pi probeert dat op geheel authentieke wijze in te vullen met meisjeskleding dat past bij de wensen van dochters met een mening tot de leeftijd van 8 jaar.

De zomercollectie van Mim-pi heeft veel ouders blij gemaakt met een schitterende variatie aan kleuren en motieven. De verwachting is dat de zomercollectie van Mim pi in 2012 nog spetterender gaat worden aangezien Mim pi nog meer designers heeft kunnen aannemen vanwege het grote succes van de kinderkleding lijn. Hiermee zijn jonge meisjes in Nederland voor de komende jaren gegarandeerd van prachtige unieke kledingstijlen die er niet alleen hip en trendy uitziet, maar ook de meisjeskleding voorziet van een gehele eigen karakter en fris kleurenfestijn.

Het leuke aan mim-pi kinderkleding is dat er een duidelijke statement wordt gemaakt dat kinderen er wel degelijk trendy uit kunnen zien. Met duidelijke modekenmerken en kleurstellingen is Mim-pi een merk dat duidelijk opvalt en kinderen niet meer laat onderdoen voor volwassenen om het gebied van mode. Kindermode is juist iets wat steeds belangrijker begint te worden.

Mim-Pi Kinderkleding
Wie aan Mim-pi denkt, denkt aan kleding met een roze karakter. Als je de website van Mim-pi grondig bekijkt dan kom je er achter dat er meer schuil gaat achter het merk van kleding voor meisjes. Voor elke collectie zijn nieuwe modellen te zien die meer zijn dan alleen roze en vrolijk meisjesachtig. De kleding past zich aan het moment in het jaar.

Omdat het merk Mim pi heel erg populair in Nederland en Engeland is geworden komen er ook steeds betere collecties aan. De collectie van 2011 is zelfs de meeste populaire collectie sinds de oprichting van het bedrijf & merk.